kayhan.ir

کد خبر: ۲۸۸۰۴۶
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۸

#  پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی

 

 انتخاب زنان نماینده وسط ادعای محدودیت زنان
 فائزه طلایی: «وسط شعارهای محدودیت زنان، توسط اوباش زن زندگی آزادی، 14 نماینده زن در مجلس شورای اسلامی همین نظام انتخاب شدن! یه دقیقه سرتونو از اون آخور بیرون بیارین بگین دوره پهلوی چندتا نماینده زن بود؟!»
 دو نگاه متفاوت
 محمد پدرام: «آقا رسول‌الله فرمودن زنی که به قصد مرتب کردن خونه یه چیزی رو جابه‌جا کنه خدا بهش نظر لطف می‌کنه و کسی که خدا بهش نظر کنه عذابش نمی‌کنه! (الأمالی للصدوق، ۱، ۴۱۱). این نگاه متعالی رو مقایسه کنید با نگاه کسانی که از کار یه خانم محترم توی خونه از تعبیر تحقیرآمیز سرویس‌دادن استفاده می‌کنند.»
 خبر خوب 
برای مشهدی‌ها
 نورا براتی با انتشار این تصویر نوشت: «سد طرق یکی از سدهایی که پرآب بودنش ما مشهدیا رو خوشحال میکنه، پارسال وضعیت نگران‌کننده‌ای داشت، ولی به شکرانه بارندگی‌های خوب امسال، دوباره جون گرفته!»
 لازمه امت بودن
 ابوذر بیوکافی، مداح اهل بیت علیهم‌السلام: «برای اینکه امت باشیم باید متحد و همدل بشویم، تا امت نشویم امام نخواهد آمد، هرکسی که با ایجاد اختلاف و دامن زدن به اختلاف از امت شدن جامعه جلوگیری کند، جامعه را از امام محروم می‌کند.»
 وعده صادق
 محمد بدیعی: «اردیبهشت ۷۷ شاید اولین و آخرین دیدار شیخ احمد یاسین با رهبر انقلاب بود؛ او یکی از بنیانگذاران حماس بود که نهایتاً توسط اسرائیل به شهادت رسید. رهبرانقلاب در همین دیدار گفتند: وقوع برخی پدیده‌ها ممکن است بعید باشد؛ اما تشکیل حکومت فلسطین امری ممکن و واقعی است.»
 75 سال
 و 7 ماه جنایت
 کاربری این تصویر را به اشتراک گذاشت و با اشاره به مدت زمان جنگ رژیم صهیونیستی و فلسطین نوشت: «نگویید ۷ ماه گذشت... بگویید ۷۵ سال و ۷ ماه گذشت.»
 نماد عینی رفتار رژیم یاغی
 حسن عابدینی: «گیلعاد اردان نماینده اسرائیل همزمان با بررسی قطعنامه عضویت کامل فلسطین، منشور ملل متحد را مقابل چشم جهانیان در دستگاه خردکن انداخت. این نماد عینی رفتار رژیم یاغی صهیونیستی است که طی ۷۵ سال گذشته مرتکب اما به مدد رسانه در دیدگان ملت‌ها بزک می‌شد.»
 تحول در فرهنگ سیاسی مردم غرب
 قیس قریشی: «تغییر در بافت فرهنگ سیاسی غرب شیب غیر قابل انکاری گرفته، در دهه‌های پیش سانسور جنایات آمریکا و غرب در افغانستان با بیش از ۱میلیون کشته در سال ۲۰۰۱ به بعد و مثلاً در عراق با بیش از ۲میلیون کشته در حدفاصل سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۳ کار آسونی بود ولی امروز با وجود فضای مجازی جامعه بشری نسل‌کشی در غزه را به‌صورت لایو و زنده با آمار و ارقام دقیق مشاهده می‌کنند...»